luni, 18 iulie 2011

Om lângă om

Viata e plină de suisuri si coborâsuri, de drumuri line si de căi accidentate, de scaieti si de flori... Bucurii si tristeti ne încearcă, zboruri ne avântă si căderi ne trezesc, oameni vin si pleacă... Realităti si iluzii, împliniri si dezamăgiri, pe toate le trăim în astă viată. Bine e să avem oameni dragi cu care să le împărtim! O mână întinsă când esti în impas contează mai mult decât pare. Vecinul care îsi scuipă în palme si pune mâna pe lopată pentru a te ajuta la nevoie face mai mult decât să-ti scadă din efort. Vorba bună a cuiva sau tăcerea prietenoasă, gestul care arată că-i pasă... Toate acestea si multe altele se astern în sufletului omului si noi energii scot la iveală.

Viata e mai frumoasă când e împărtăsită si iubirea între oameni e dovada vie a iubirii divine. Cât timp suntem capabili să iubim si cât încă mai putem accepta cu dragă inimă un gest frumos si un gând bun, suntem vii. Să ne bucurăm, dară!  

3 comentarii:

  1. trecem mult mai usor prin greutatile vietii atunci cand avem langa noi un sprijin, :) prietenii sunt cel mai frumos dar primit de la Dumnezeu :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarat graiti!
    Cei incapabili de a intelege acestea sunt serbezi si goi, saraci si nemultumiti chiar daca numai luna de pe cer le lipseste.

    RăspundețiȘtergere