miercuri, 6 octombrie 2010

Început de zbor...


Astăzi am decis să-mi fac blog. M-am gândit un timp la numele lui, dar nu mi-a venit nicio idee. Apoi am renuntat si gândul mi s-a asezat usor pe umeri. E un titlu care a venit singur. De aceea îmi place.

Am să scriu pentru mine si pentru toti cei care doresc să citească si să-si lase gândurile să zboare în acelasi stol cu ale mele, în alte stoluri ori aiurea. Nu sunt un om disciplinat si gândurile mele sunt aidoma mie. Deseori ies din rând, zborurile nu-mi sunt line, dar iubesc oamenii si nu-mi place să las seara să cadă peste supărările noastre.

Când zborurile ni se vor intersecta, gândurile încrucisa-se-vor, uneori armonios, alteori mai zbuciumat, viata însăsi fiind, când confruntare, când împreună lucrare, dar putem lucra la croiala unor pânze de idei, poate nu obiective, dar păstrătoare de căldură si mereu utile pe cale.

Si acum, vorba lui Avram Iancu: "No, gata? No, hai!"

6 comentarii:

  1. Bun venit, in ciberspatiu!
    Multa bafta si multe... stoluri, ca noi sa avem ce privi, citi si, de ce nu, gandi!
    :)
    asadar: "no, hai"!

    RăspundețiȘtergere
  2. Blogul e o fereastra deschisa a sufletului pina la urma. Cel putin eu asa o vad. Eu am intrat in blogosfera intr/o toamna in care auzeam pe cineva cosind si simteam mirosul proaspat al ierbii. Atunci am simtit nevoia sa impartasesc tuturor ce gindeam, ce traiam. La fel si titlu a fost o inspiratie a momentului.
    In timp am renuntat la cuvinte si am ales iamginea, fotografia, insa de fiecare data cind simt nevoia de a/mi asterne gindurile ma intorc la condei. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
  3. În blogosferă sunt de mult timp, dar fără să-mi utilizez numele. Acum...e altceva, în multe feluri.

    RăspundețiȘtergere
  4. "no, hai!" :)...se intlnesc oare gandurile noastre in zbor?

    RăspundețiȘtergere
  5. frumos nume! iata ca s-au intersectat gandurile noastre (@fly2sky totul este posibil :D !) si zboara zboara zboara atat de departe, fac inconjurul lumii si ajung tot la noi! mult succes si sper sa ai parte de ganduri sincere, frumoase, curate care sa te poarte cu ele pe tarmuri magice!


    "Eu sunt un zbor frant
    O melodie de aripi neterminata"

    RăspundețiȘtergere