joi, 7 octombrie 2010

Fărâme de autenticitate...


Cineva se întreba dacă a comunica pe facebook e de bine sau nu. Cred că, într-un fel, e ca si cu telefonul mobil: poti pune o punte spre oameni care te zidesc sau poti să-ti pierzi timpul în zadar, ori chiar să-l folosesti în detrimentul tău.

Am întâlnit, în viata de zi cu zi sau pe net, oameni cu care îmi face plăcere să schimb idei, oameni care îmi fac bine si pe care as vrea să-i tin aproape. Prin urmare, pe bloguri, pe facebook si oriunde altundeva, caut fărâma de autenticitate si de omenie si mă hrănesc cu ea. Sunt cam flămând, dar nu vă îngrijorati! Chiar dacă nu pare multă, autenticitatea creste, pe măsură ce ne înfruptăm din ea.

4 comentarii:

  1. Frumos spus! Subscriu si ma bucur sa descopar oameni care au inclinatie spre a scrie limpede, din suflet si mai ales pozitiv.

    RăspundețiȘtergere
  2. :) sunt perfect de acord cu ceea ce gandesti si scrii, doar ca as mai adauga: atata timp cat totul este real, autentic si oarecum palpabil atunci intr-adevar merita sa ne folosim de aceste moduri de a comunica! important este sa ne dam totusi seama ca ceea ce facem nu este o iluzie si ca ceea ce comunicam se afla in concordanta cu gandurile si sentimentele noastre....

    RăspundețiȘtergere
  3. ma bucur mult sa am vesti despre vie...:)
    mi-a(i) lipsit :)

    RăspundețiȘtergere